15. kesäkuuta 2018

Mitä kuuluu Saksaan?

Moi! 
  
Viime postaukseni oli aika masentava, joten tänään kerron mitä kaikkea kivaa täällä on tapahtunut. 
  
  
9.6.2018 
Lauantai alkoi siitä, kun söimme kunnon aamupalan. Tarjolla oli croissantteja ja brezeleitä. Oikeasti, rakastan brezeleitä enkä usko, että pärjään Suomessa ilman niitä. :D  
Aamupalan jälkeen meille tuli kylään tuo Lucien paras kaveri Paula. Hän on oikeasti todella mukava. Paulan ja Lucien kanssa leivoimme sellaisia voitaikinataskuja (vai mitä lie olivatkaan nimeltään). Leivoimme niitä tämän pikkusisko Selman Klassenfesteille. Klassenfest on semmoinen tapahtuma, jonka luokka voi halutessaan järjestää. Sinne tulee luokkalaisten lisäksi heidän vanhempansa. Siellä sitten syödään, juodaan ja mm. paistetaan makkaraa. Siellä sitten kuluikin ilta ihan mukavasti. 
  
  
10.6.2018 
Sunnuntaina lähdimme tuon perheen kanssa vaeltamaan. Olimme sellaisessa paikassa kuin Urwald. Tässä hieman kuvia sieltä 





 
Vaeltamassa opetin Selmalle vähän cheerleadingia, josta hän vasta innostuikin. Olemme nyt joka päivä harrastaneet vähän cheeriä Selman kanssa. Kun tulimme vaeltamasta, kokosimme yhdessä tämän perheen todella ison trampoliinin. Olen siitä niin innoissani! Olen melkein joka päivä hyppinyt siinä ja harjoitellut voltteja ja kaikkea kivaa.  
  
  
  
Päivät viikonlopun jälkeen ovat aika samanlaisia. Herätys, aamupala, kouluun, kotiin, lounas, pelaamista ja/tai trampoliinilla hyppimistä ja /tai elokuvan katsomista, päivällinen, nukkumaan. Joka päivä on melkein samanlainen. 
Harmillisesti tiistaina tulin kipeäksi. Mahaan sattui ja oksetti, olin myös erittäin väsynyt 
Keskiviikkona koulusta oli vapaata. En tiedä miksi ja se oli vain meidän koulussamme. Esimerkiksi Selma ja Bela olivat koulussa. Se oli sinänsä todella hyvä juttu, koska olin kipeä, mutta jouduin olemaan koko päivän kotona. Tämä perheen äiti ei oikein ymmärtänyt mitä tarkoittaa, kun on kipeä, sillä hän kysyi pitääkö mennä lääkäriin. Vastasin että ei pidä, koska kyseessä on todennäköisesti pelkkä vatsaflunssa. Sitten tuo äiti oli silleen, joo no sitten lähetään pyörällä tuonne kaupunkiin. Olin silleen, että en voi koska väsyttää niin kamalasti. 
  
Juu, elikkä koulupäivät ovat kamalan tylsiä. En voi osallistua mihinkään aineeseen mukaan, joten joko väritän tai luen. Se on aika tylsää. Kotonakin on yllättävän tylsää. Olemme kuunnelleet joka päivä ainakin 10 kertaa One Directionin What makes you beautiful. Se tulee korvista jo pihalle. :D 
  
No tällaista mulla täällä ollut! Täytyy katsoa, koska voin seuraavan kerran kirjoitella. 
 
  
♥: Anniina 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti