18. kesäkuuta 2018

Teattereita ja musikaaleja

Hallöchen! 
  
Noniin, jälleen kaikkea on tapahtunut ja minulla on ollut erittäin kiireistä nyt lähipäivinä. Tässä postauksessa ajattelin kertoa siitä, kun kävimme muutaman kerran teatterissa. 
 
 
13.6.2018 
Tästä päivästä mainitsinkin jo hieman viime postauksessani. Olin koko päivän kipeänä. Illalla meillä oli kuitenkin teatteri, jonne oli ostettu liput. Sinne oli siis pakko mennä. Ennakko-odotukseni eivät olleet korkealla, koska ajattelin etten ymmärrä mitään. Odotukseni osuivat puoliksi oikeaan. En ymmärtänyt mitään, mutta tykkäsin todella paljon.  
Esityksen olivat tehneet oppilaat Belan koulusta. Pääasiassa ylempi luokkalaisia, mutta joitain nuorempia oli myös.   
Tämä teatteriesitys oli nimeltään Everybody needs somebody to love. Se sisälsi musikaalikappaleita erilaisista musikaaleista, kuten Cats, Cabaret, Annie, La la land, High school musical jne. 
Tässä hieman kuvia käsiohjelmasta ja teatterista: 
  

  
16.6.2018 
Lauantaina oli luvassa kiirettä. Aamupäivä meni ihan rauhallisissa tunnelmissa, mutta klo. 15 lähdimme katsomaan Selman sirkusesitystä. Tämä sirkus oli siis tullut hänen koululleen ja opettanut kaikille kakkosluokkalaisille kuluneen viikon aikana erilaisia taitoja, joita lapset sitten pääsivät esittämään lauantain esityksessä. 
Tässä hieman kuvia sirkuksesta: 
  

  
Sirkuksen jälkeen lähdimme kiireellä kotiin. Siellä piti haukata jotain pientä syötävää, sillä seuraava etappi oli teatteri. Teatteri oli nuorisoteatteri ja siellä esiintyi muutama Lucien kaveri. Esitys oli... mielenkiintoinen. Aihe oli ainakin minun mielestä hieman outo (saattoi kyllä olla kyse myös siitä, etten ymmärtänyt). Teatteri kuitenkin kertoi jostain pojasta, joka yritti tehdä itsemurhaa, mutta Jumala tuli aina pelastamaan hänet. Jep, kuulostaa hieman oudolta nuorisoteatterin esittämäksi. 
  


Teatterin jälkeen tulimme kotiin ja oli aika mennä nukkumaan. 
 
  
♥: Anniina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti