20. kesäkuuta 2018

Seikkailu Saarschleifessa

Hi!

Minulla näyttää olevan tapana kertoa täällä blogissani vain kaikesta normaalista poikkeavasta... (kuten tänäänkin) Voisin kuitenkin vielä tehdä postauksen, jossa kertoisin normaalista arjestamme. Mulla on täällä Saksassa kuitenkin jäljellä vain 9 päivää, joten katsotaan mitä kerkeän. 


15.6.2018
Perjantaina koulussa ei ollut ihan normaali päivä, sillä olimme koulussa vain 3 tuntia, jonka jälkeen lähdimme, johonkin tekniikkapäiville. Siellä esiteltiin, millä eri tavoin tekniikkaa voi käyttää ja millä tavoin tekniikan käyttö on 'coolia'.  Meille myös pidettiin muutama luento siellä. 
Omasta mielestäni päivä oli kuolettavan tylsä. Aihe oli varmasti mielenkiintoinen, mutta itselläni ei ole saksankielestä tekniikkasanastoa ihan hirveästi. En siis ymmärtänyt mitään.


Tuonne tekniikkapäiville oli tuotu sellainen robotti, joka osasi puhua. Se myös veti siellä ilmakitarasoolon ja esitti supermiestä. ;D


Onneksi tylsän päivän jälkeen vuorossa oli shoppailua. :)



17.6.2018
Sunnuntaina luvassa oli matka kohti Luxemburgin-rajaa. Sen lähellä on semmoinen paikka kun Saarschleife. Kuten aikaisemmin kerroinkin, täällä samassa paikassa on myös kolme muuta suomalaista. Yksi niistä on Venla, jonka houst-perheen (ja tietysti Venlan) kanssa lähdin tuonne Saarschleifeen. 
Saarschleife oli noin puolentoistatunnin päässä täältä Saarbrückenistä. Siellä oli sellainen puinen silta yli 10 metrin korkeudessa keskellä metsää. Nimitimme sen Venlan kanssa kaupunkilaisten luontopoluksi. Silta johti todella korkealle näkötornille, josta näkymät olivat uskomattomat.






Paluumatkalla pysähdyimme jossain pikku kylässä, jossa oli hieno maisemahissi. Hissi oli niin kuin hiihtohissi ilman lunta ja suksia. Ylhäällä mäellä oli pieni kahvila ja sellainen kelkkarata, jota sai sitten laskea. 






Kun palasimme takaisin, oli vuorossa Saksan jalkapallopeli. Tarjolla oli grillattuja pihvejä, monia salaatteja, erilaisia kakkuja ja tietysti saksanlipun värisiä suklaasuukkoja. 








Tällaista tällä kertaa!

♥: Anniina 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti